Het Serious Request Team Domburg

601965_516248165085468_1612086672_n

Dennie van Goethem

Dennie is samen met zijn vriendin de eigenaar van café Tramzicht. Dennie stelt de locatie en een hoop vrije tijd beschikbaar om Serious Request tot een groot succes te brengen. Daarnaast doneert café Tramzicht de volledige winst tijdens het evenement aan het goede doel!

kitty sins valk

Kitty Sins-Valk

Kitty die samen met haar man Patrick Sportshop Domburg en de daarbij horende surfschool heeft. Met haar connecties en aanstekelijke enthousiasme is zij de moeder van de organisatie.

Annemiek

ANNEMIEK JANSE

Onze powervrouw die we overal kunnen inzetten. Samen met Kitty heel erg druk bezig met het programma van 18 tot en met 24 december!

Roel

Roel Gabriëlse

Connecties in het onderwijs, gaaischieter, muziekliefhebber: Roel weet overal wat van en is overal voor te porren.

Peter

PETER BOR

De Pater familias van de organisatie. Peter kent iedereen en iedereen kent Peter, alleen daarom al een onmisbare schakel. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de beveiliging.

Harm

HARM SCHIPPER

De man die het financiële plaatje moet beheren en dat is een hele verantwoordelijkheid. Voor een financiële man is het nog een bijzonder leuke kerel ook.

Martijn

MARTIJN MINDERHOUD

De eerste Domburger die zich vorig jaar spontaan aanmeldde als vrijwilliger bij het glazen huis in Westkapelle, daarvoor ook al werkzaamheden verrichte in Oostkapelle en nu dus in de organisatie in Domburg!

Sander

SANDER WILLEMSE

Vorig jaar zes dagen als DJ opgesloten gezeten in Westkapelle. Dit jaar het glazen Huis in Domburg en Sander is organisatorisch in ieder geval van de partij.