FS toernooi VCKFrits Simonse voetbaltoernooi voor SR Domburg

Het 10e Frits Simonse toernooi wordt gehouden op het kunstgrasveldvan sportpark de Stoofwei en zal in het teken staan van Serious Request. Dat betekend dat we een bedrag willen doneren aan het goede doel: seriousrequest.3fm.nl.  Het Walcherse Glazen Huis staat dit jaar in Domburg: srdomburg.nl

Het toernooi, ter nagedachtenis aan onze oud voorzitter Frits Simonse, wordt dit jaar op het kunstgrasveld gespeeld. Dit omdat sporthal de Couburg bezet is in verband met de opvang van vluchtelingen.

Zaterdag 19 december 2015    *    7 tegen 7    *    aanvang 13:00 uur!
Deelname staat open voor senioren, A-junioren, vrijwilligers (vanaf 16 jaar) enz. Elke deelnemer legt € 1,- in de pot voor Serious Request. Vanaf heden kunt u zich opgeven voor deelname aan het toernooi, het inschrijfformulier hangt in de kantine op de vertrouwde plek, of via email: familiestougje@kpnmail.nl

  • Alle spelende seniorleden van VCK doen automatisch mee aan dit mooie toernooi voor het goede doel,
    tenzij men zich persoonlijk afmeldt!
  • Welke vrijwilligers willen deze dag helpen en ondersteunen bij de diverse activiteiten?
  • Ook enkele teams van buitenaf hebben zich aangemeld voor deelname!

Bezoekers zijn van harte welkom langs de lijn en in de kantine. Er wordt gezorgd voor heerlijke snert, broodjes worst en glühwein. Meer ideeën worden nog uitgewerkt, maar het beloofd een leuk toernooi en gezellige middag te worden!

Namens de organisatie,

André Francke
Maurice Stougje     familiestougje@kpnmail.nl