img-20150606-wa0007Diploma C in Zee bij Bewegingsplein Westduin

Families die aan de Zeeuwse kust wonen, recreëren bij mooi  vaak aan zee of het Veerse meer. Dat hun kinderen dan ook moeten beschikken ook de juiste zwemvaardigheden is een vereiste om rustig van de mooie omgeving en de rust te kunnen genieten. Een golfslagbad en stroomversnelling in het zwembad is totaal niet te vergelijken met de onvoorspelbare stroming in de zee!

Daarom bieden wij een zwemdiploma aan die gericht is op de zee. Want als uw kind de gevaren van de zee kent, en daar ook op de juiste wijze mee weet om te gaan zit u als ouder toch even net iets lekkerder. En een kind wat in de zee kan zwemmen, kan ook in het Veerse Meer zwemmen. Kijk voor meer informatie op http://www.cinzee.nl/

Dit item wordt aangeboden door Bewegingsplein Westduin.