Cyclingteam SRDomburg Cycling Team 2015

Kunt u wat doen voor deze actie? Jazeker, meer dan u denkt.

Wilt u wat doen? Oh ja? U wilt wel een bijdrage leveren, maar weet niet hoe?

Wij zeker wel. Fietsen is onze grote passie en laat dat nu bij uitstek een middel blijken te zijn om bij het uitoefenen van die passie ook nog wat voor een ander te doen. Goed voor de motivatie, goed voor de actie van Serious Request en dus goed voor de doelgroep.

Het SRDomburg Cyclingteam gaat zich voor meer dan 100% inzetten voor dit evenement.

Tijdens een ongetwijfeld zware fietstocht van ± 240 km gaan wij op maandag 21 dec. a.s. een verbinding leggen tussen het landelijke Glazen Huis in Heerlen en het Glazen Huis in Domburg. En wat zei u ook alweer; “Ik wil wel een bijdrage leveren, maar weet niet hoe”. Wel, dat komt goed uit. Wij zijn op zoek naar sponsors, die ons en daarmee de actie van Serious Request willen ondersteunen. Eerst echter de deelnemers aan jullie voorstellen.

Het SR-Domburg Cyclingteam 2015 bestaat uit de volgende fietsers:

  • Ko Jan Provoost uit Domburg, 65 jaar
  • Adriaan Provoost uit Domburg, 55 jaar
  • Lieven van Belzen uit Middelburg, 60 jaar
  • Lieven van Belzen uit Middelburg, 48 jaar
  • Gree van Belzen uit Middelburg, 48 jaar
  • Jeroen Vreeke uit Kapelle, 35 jaar
  • Arne Zwier uit Middelburg, 44 jaar

Ons ondersteuningsteam bestaat uit:

 

  • Simon Bosselaar uit Aagtekerke, 62 jaar
  • Mirjam Vreeke uit Kapelle, 35 jaar
  • Louis Reijnierse uit Biezelinge, 61 jaar

Wij gaan er 21 december a.s. alles aan doen om te slagen in onze missie, maar u kunt ons daarbij helpen. Hoe? Door ons gedurende onze tocht aan te moedigen. Dat kan, want wij leggen regelmatig een live-verbinding met het Glazen Huis in Domburg. Kom dus op maandag 21 december a.s. naar het Glazen Huis in Domburg en volg ons op de voet. Natuurlijk is support in de laatste ongetwijfeld zware kilometers in Zeeland ook meer dan welkom. Maar het allermeest steunt u ons toch door onze actie te sponsoren.Sponsor daarom onze actie en stort uw bijdrage op de volgende rekening:Wij storten dan ons totale sponsorbedrag op 21 december op het rekeningnummer van SRDomburg. Tot die dag willen wij n.l. onze sponsorinkomsten voor de Serious Request-organisatie geheim houden, zodat de opbrengst voor hen een verassing zal zijn.

Alvast bedankt voor uw steun, namens het SR-Domburg Cyclingteam.

Shirtsponsoren van het SRDomburg Cyclingteam 2015

NL 76 RABO 0314 4638 60, t.n.v. J J Provoost, o.v.v. SRDomburg 2015/uw naam.

 

Sponsors Cyclingteam